BETALA OCH DELA UPP MED KLARNA - Fri leverans - 60 dagars bytesrätt - 100 % Kundnöjdhet

Fri leverans - 60 dagars bytesrätt - 100 % Kundnöjdhet

KÖP OCH LEVERANSVILLKOR

Leverans

Leverans inom 1- 2 arbetsdagar.

Betalningsmetod

Hos SnugBug kan enkelt betala genom Klarnas Checkout. Alla priser anges inklusive moms och det totala priset för ditt köp och eventuella rabatter/ kampanjkoder anges i varukorgen innan betalning.

Bytesrätt

Om du önskar att byta täcket har du rätt att göra det inom 60 dagar från och med du har tagit emot varan. Returen godkänns om varan är i samma skick som när den skickades. Vi står för samtliga fraktkostnader. Om du känner dig osäker på vilket täcke som passar bäst för dig, rekommenderar vi att du frågar oss innan du beställer. Vi finns tillgängliga på mail info@snugbugblankets.se eller på vår chat nere i högra hörnet på skärmen.

Ångerrätt

Hos Snugbug Blankets har du 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Det är viktigt att den som ångrar sitt köp skickar tillbaka produkterna oanvända och i obruten förpackning. Vi står för samtliga fraktkostnader kopplade till ångerrätt (gäller ej uppackade och/eller använda varor)Den som önskar ångra sitt köp mailar till info@snugbugblankets.se för mer information.

Defekt vara

Skadat paket vid uthämtning anmäls direkt till leveransföretaget eller ombud. Defekt vara reklameras till SnugBug och returneras. För ny vara och alla kostnader kopplade till reklamationen svarar SnugBug.

Försenad vara

Under perioder med stort köptryck kan vissa förseningar uppstå. Vår målbild är alltid att leverera varor inom 1-5 arbetsdagar.

blank

Snabb leverans

1-2 arbetsdagar

blank

Testa hemma

Känn efter! Prova hemma

blank

Fri frakt / retur

60 dagars bytesrätt

blank

Kundnöjdhet

Vi finns med tills du är 100% nöjd

blank

1000 nöjda kunder

Läs våra recensioner

blank

Snabb leverans

1-2 arbetsdagar

blank

Testa hemma

Känn efter & prova hemma

blank

Fri frakt / retur

60 dagars bytesrätt

blank

Kundnöjdhet

Är med tills du är 100% nöjd

blank

1000 nöjda kunder

Läs våra recensioner

blank
blank

info@snugbugblankets.se   |   2019 © Snugbugblankets.se     Org.nr 559199-4404